Oddajte pobudo

Naj MSP-ji ponovno zaživijo v polni poslovni moči

Štirje ljudje stojijo eden za drugim in imajo dvignjene roko z listom papirja na kateremu je velik vprašaj.

Je tudi na vaše podjetje močno vplivala pandemija? Ste zaradi tega poslovanje močno skrčili in se soočate s finančnimi težavami? Vas zanima kako pridobiti sredstva za ponovni zagon in na koga se obrniti?

Na konferenci »KAKO PO KORONA KRIZI« bodo s strani strokovnjakov podani odgovorili na zastavljena vprašanja, hkrati pa boste prejeli informacije kakšni so pravni, psihološki in sociološki vidiki dela od doma ter kako ohranjati vitalnost družinskih podjetji v trenutnih časih.

Konferenca bo organizirana kot spletni dogodek, v četrtek, 15. 4. 2021 in je namenjena direktorjem in vsem zaposlenim v mikro, malih in srednjih podjetjih, podjetnikom, računovodskim servisom, vodjem in zaposlenim v kadrovskih službah ter vodjem in zaposlenim v trženju.

Udeležba je brezplačna, program in prijava sta objavljeni na spletni strani Gospodarske zbornice Slovenije.

Če pa se pri poslovanju srečujete s zapletenimi postopki, ki vam še dodatno otežujejo delo, nam pišite preko portala STOP Birokraciji. Vaše pobude in predloge bomo skrbno obravnavali in posredovali v odziv pristojnim službam, odgovore pa vam tudi posredovali. 

Vas zanima celotni proces obravnave vaše oddane pobude in predloga? Oglejte si predstavitveni video in nas tudi obiščite.