Oddajte pobudo

Z aplikacijo MSP test do priprave boljših predpisov

V Sloveniji se je z evropskimi kohezijskimi sredstvi obdobja 2014-2020 podprlo več kot 300 projektov, programov ali javnih razpisov v skupni vrednosti več kot 1,8 milijarde evrov, ki imajo skupne cilje: rast, dvig življenjskega standarda in nova delovna mesta.

Del te uspešne zgodbe je tudi »Zaplikacijo MSP test do priprave boljših predpisov«, ki sodeluje v kampanji EU PROJEKT, MOJ PROJEKT 2018. Že četrto leto zapored se bo med 12. in 19. majem zvrstilo več kot 30 zanimivih dogodkov po vsej Sloveniji. Preveri pestro dogajanje na www.eu-skladi.si.

Program:     Predstavitev funkcionalnosti MSP test aplikacije
Kdaj:           15. maj 2018, med 10. in 12. uro ali med 14. in 16. uro
Kje:             Ministrstvo za javno upravo, Tržaška cesta 21, Ljubljana (Tiskovno središče, pritličje)

Dogodek je namenjen vsej zainteresirani javnosti, ki želi sodelovati pri pripravi boljših predpisov na področju presoje učinkov na gospodarstvu s pomočjo uporabe aplikacije MSP test. Program dogodka je namenjen predstavitvi osnovnih funkcionalnosti aplikacije MSP test. Udeleženci dogodka bodo dobili odgovore na vprašanja kot so kaj je MSP test, kdaj je obvezen, kakšen je njegov namen in kdo vse ga pripravi, kaj so to alternative, kaj obveznosti, kako torej pripraviti boljše predpise s pomočjo dobre presoje posledic na gospodarstvo.