Oddajte pobudo

Sejem inovativnih digitalnih rešitev

Od 19. do 21. oktobra 2017 bo v prostorih Celjskega sejma potekal 1. sejem inovativnih digitalnih rešitevv Sloveniji, kjer se bo enotno predstavila tudi javna uprava.

Obiskovalci boste lahko skozi ponazoritev različnih življenjskih dogodkov spoznali ključne eStoritve slovenske javne uprave (dvorana L): eUprava = smer prava (MJU), Varni na internetu (SI-CERT), Odprti podatki na portalu OPSI (MJU). Manjkal ne bo niti portal Stop birokraciji, ki se bo skupaj z e-Vem in AJPES-om predstavil v okviru življenjskega dogodka »Včeraj ideja, danes podjetje, jutri enostavno poslovanje!«.

Na razstavnem prostoru boste lahko dobili ustrezne informacije o storitvah digitalne Slovenije v javni upravi, z vami pa bomo delili tudi izkušnje in znanje na  tem področju. Na temo življenjskih dogodkov se bodo v predavalnici na razstaviščnem prostoru zvrstila tudi zanimiva predavanja, druženja in delavnice.

Sejem bo v četrtek, 19. oktobra 2017 ob 10. uri, otvoril minister za javno upravo Boris Koprivnikar, ki je tudi častni pokrovitelj sejma.


Vabljeni!