13.10.2017

Sejem inovativnih digitalnih rešitev

Od 19. do 21. oktobra 2017 bo v prostorih Celjskega sejma potekal 1. sejem inovativnih digitalnih rešitev v Sloveniji, kjer se bo enotno predstavila tudi javna uprava.

Obiskovalci boste lahko skozi ponazoritev različnih življenjskih dogodkov spoznali ključne eStoritve slovenske javne uprave (dvorana L): eUprava = smer prava (MJU), Varni na internetu (SI-CERT), Odprti podatki na portalu OPSI (MJU). Manjkal ne bo niti portal Stop birokraciji, ki se bo skupaj z e-Vem in AJPES-om predstavil v okviru življenjskega dogodka »Včeraj ideja, danes podjetje, jutri enostavno poslovanje!«.

Na razstavnem prostoru boste lahko dobili ustrezne informacije o storitvah digitalne Slovenije v javni upravi, z vami pa bomo delili tudi izkušnje in znanje na  tem področju. Na temo življenjskih dogodkov se bodo v predavalnici na razstaviščnem prostoru zvrstila tudi zanimiva predavanja, druženja in delavnice.

Sejem bo v četrtek, 19. oktobra 2017 ob 10. uri, otvoril minister za javno upravo Boris Koprivnikar, ki je tudi častni pokrovitelj sejma.


Vabljeni!